Wednesday, March 9, 2016

„Откраднат живот“ започна обещаващо




Най-новият български сериал започна днес в ефира на Нова Телевизия с пилотния си епизод от общо 48 за първия си сезон.

Сериалът проследява историята на двама млади лекари в столична болница, чието минало е много по-тясно свързано помежду им, отколкото подозират. В старта на сериала разбрахме кои ще са водещите фигури в „Откраднат живот“ и вече можем да си изградим бегла представа за бъдещето на всеки от тях.

Изненадващо за български серия е, че започнахме много динамично с изобилие от действия и редица напрегнати моменти. Не бих казал, че сценичните ефекти бяха висш пилотаж, но не бих могъл и да твърдя, че работата на гримьорите бе пълен провал. Положението е някъде по средата и затова бих го причислил към положителните резултати.

Актьорската игра на моменти доста куца, но пък има и такива, които възстановяват баланса. Не бих искал да отличавам никого, защото е прекалено рано, за да давам крайни оценки.

Сигурното е едно – определено бих дал шанс на „Откраднат живот„, защото сериалът се очертава да има добър потенциал, благодарение на силен, макар и не особено заплетен сценарии. Ще са ми нужни 5-6 епизода, за да мога да си оформя по-обективно мнение и препоръчвам и на вас да му обърнете поне малко внимание. Ако той стане причината за свалянето на турските и индийските сериали от ефир, това единствено би ме зарадвало.

Накрая бих искал само да спомена имената на актьорите и някои от главните герои в сериала – Радина Думанян, Димо Алексиев, Йоана Буковска-Давидова, Стоян Алексиев, Александър Алексиев, Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова.

themainline.bg

No comments:

Post a Comment