Wednesday, December 2, 2015

Официални правила на играта „Пробив – голямото кино"



Официални правила за организиране и провеждане на играта „Пробив –
голямото кино", промоционална игра за канала National Geographic Channel.
• Организатор и официални правила на Играта

• „Пробив – голямото кино" („Играта”) е организирана от Obekti.bg („Организатор“) със съдействието на „ФОКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЧЕНЪЛС БЪЛГАРИЯ” ЕООД („Фокс Ченълс България”), с ЕИК 131431836, със седалище и адрес на управление в гр. София 1784, бул. „Цариградско шосе” 115 Г, МЕГАПАРК бизнес център, ет. 16, регистрирано съгласно ЗДДС под номер BG 131431836, тел: 02/ 4372280, електронен пощенски адрес: PR.bg@fox.com. ( „Фокс“).

За да участват в Играта, участниците трябва да спазват всички условия за участие и ползване, посочени в настоящите официални правила на Играта (“Правилата”). Участието в Играта представлява съгласие и приемане на Правилата от съответните участници.

Правилата на Играта са публикувани на български език на Facebook- страницата на Организатора за България www.obekti.bg („Страницата“) и ще бъдат достъпни за целия период на Играта по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане.

Фокс си запазва правото едностранно да променя и допълва Правилата на Играта, като всяко допълване или промяна ще бъде публикувано на Страницата на Играта. Измененията и допълненията на Правилата влизат в сила в 24-часов срок от обявяването им на Страницата, като същите обвързват участниците с приемането им по начините, посочени по-долу. Участникът се задължава да следи за промени при всяко влизане на Страницата и по този начин да се запознава с евентуалните изменения на Правилата. Участието в Играта от страна на участниците, само по себе си, ще се разбира като съгласие с направените промени. Измененията и допълненията на Правилата нямат действие за участник, ако последният уведоми писмено Фокс, че отказва да ги приеме, в срока до влизането им в сила, или преустанови участието си в Играта.


www.obekti.bg


No comments:

Post a Comment