Friday, December 25, 2015

Хендмейд находки: Млади български дизайнери на световно ниво


Представяме ви дизайнерите Александра Пътова и Мария Аргирова 

Срещаме Александра и Мария на Хенд мейд фест Код: Коледа в НДК. Това е платформа, която в продължение на 6 дни показва работата на 200 български творци, които създават ръчно бижута, керамика, текстил, сувенири и аксесоари от различно естество. Млади, пълни с идеи, енергия и много, наистина много работливи - такива са тези две момичета, които не си спомнят кога са спали повече от 5-6 часа на денонощие, но затова пък създаденото от тях радва толкова много хора, че сякаш се "хранят" с положителната енергия на своята публика. Уверихме се, че е така. Днес е последният шанс да видите работата им на живо в рамките на Хенд мейд фест Код: Коледа в Националния дворец на културата! Мария Аргирова в артистичните среди е позната като талантлив дизайнер на бижута с бранд Markiza.

Александра Пътова пък е създател на Alex-Malex Designs. Зададохме им няколко въпроса за работата им и за това как са открили своето призвание!




kanal3.bg

Хенд Мейд Фест Код Коледа

Прекрасни автори, екипът ни ви благодарим, че изпълнихте НДК с вашето въображение, с вашите усмивки, благодарим и на божествената публика, която за пореден път ни показва, че сме на прав път. Защото когато интелигентен човек оценява работата ни, си е направо летене. Всички хора, които спряха пред щандовете ни зареждаха с положителна енергия, оценявайки труда ни.
Аз се надявам, че днес сте се наспали най-накрая и ще имате мили празнични дни.
Веднага след тях, ще започнем новата селекция. Ще изпратим покани на авторите, а на по-късен етап ще обявим свободните места.
Аз получих много подаръци (натурална козметика за цяла година - ще ставам красива, няма как, и бръчки ще се опъват, и куп други красоти). Благодаря ви!!!
Най-смисленото пожелание, което отправи към мен една дама, е да имам силата и смелостта за още по-качествена селекция следващия път. Ще изпълня това пожелание.
Щастлива година желая на всички вас, ще се срещнем отново скоро на КОД: ЛЮБОВ (12, 13, 14 февруари).

Ваня Щерева


No comments:

Post a Comment